Tillit bygget gjennom generasjoner!

Ny miljøvennlig ‘Heavy-Duty’ emballasje

Simpson Strong-Tie Premium Fasteners leveres i en nyutviklet pappemballasje, designet for å tåle daglig bruk på en byggeplass.

Emballasjen er laget av et slitesterkt pappmateriale, og er designet med vannavstøtende hjørner. Testene våre viser at boksene kan stå i vann i flere dager uten å bli ødelagt.

Esken beholder sine egenskaper selv om den blir utsatt for et tøft norsk klima. Innholdet blir dermed godt beskyttet selv i regn og snø, fuktighet eller varme.

Samtidig er materialet så sterkt at boksene kan stables og utsettes for tøffe påkjenninger og fortsatt opprettholde sin styrke og stabilitet.

Sammenlignet med plast er papp et mye mer miljøvennlig materiale, og du kan derfor bruke våre festemidler med ren samvittighet og samtidig vite at emballasjen er motstandsdyktig mot regn og snø.

Nytt butikkonsept lanseres i 2020

I 2020 lanserer vi et helt nytt butikkonsept som er optimalisert for det norske markedet. Utvalget består først og fremst av de velkjente skruene og spikrene som du allerede kjenner.

I tillegg vil det i løpet av 2020 bli introdusert flere nye innovative produkter som er verdt å følge med på. Kvaliteten på produktene er den samme som du kjenner fra Christiania Spigerverk.

Følg med på dette nettstedet, eller gi oss en "like" på Facebook for å motta de siste nyhetene om vårt nye konsept.

  • cs brand conversion retail image

Et rykte bygget på tillit - en fremtid skapt av innovasjon.

  • CS brand conversion slider 3

Christiania Spigerverk har gjennom generasjoner opparbeidet seg et navn som folk har tillit til, ved kontinuerlig å tilby produkter av høy kvalitet og god service. 

Simpson Strong-Tie er kjent over store deler av verden for sitt engasjement i produktutvikling og innovasjon, og er, som Christiania Spigerverk, kjent og verdsatt for den måten man respekterer kundenes forventning til et godt sluttresultat. 

Christiania Spigerverk er nå en del av Simpson Strong-Tie.