Spesialproduksjon

Hvis du har bruk for et spesialprodukt, så ikke nøl med å kontakte Simpson Strong-Tie - på dette området er vi også sterke!

Med utgangspunkt i dine tegninger og beregninger, kan vi produsere alle typer metallkonstruktioner i løpet av 5-12 arbeidsdager. Kontakt oss for mer informasjon.

Dine fordeler:

  • oversikt over kostnadene
  • laserskjæring, stansing og bøying
  • kontinuerlig eller spesialfremstilt stål: tykkelse på opp til 20 mm
  • håndsveising, TIG/MIG-sveising, robot eller masseproduksjon
  • sertifiserte og kvalifiserte sveisere
  • overflatebehandling til rådighet: forsinking, galvanisering, kromatering, epoksy anti-rust ...


Entreprenører, arkitekter og håndverkere har allerede brukt våre tjenester ved realisering av byggeprosjekt som skoler, idrettshaller, stadioner og andre offentlige og private bygg. Så hvorfor ikke også deg?

Juridisk informasjon relatert til spesialfremstilte produkter

Spesialfremstilte produkter er designet av kunden og fremstilt av Simpson Strong-Tie® i overensstemmelse med kundens spesifikasjoner. Simpson Strong-Tie® kan og vil ikke gi noen anbefaling med hensyn til egnetheten av spesielle produkters bruk - Simpson Strong-Tie® gir kun råd.

Spesialfremstilte produkter er resultatet av et spesifikt design. De er beregnet til et spesifikt prosjekt, et ikke-standard behov, og blir opprettet som en egen produksjon i våre produksjonsenheter. Derfor kan ikke spesialfremstilte produkter være merket i overensstemmelse med kravene som gjelder for CE-merket.

Den person som har anbefalt eller utført endringer som avviker fra et standardprodukt, er alene ansvarlig for disse endringene. Denne personen skal også gi de nødvendige instrukser for gjennomførelsen. Simpson Strong-Tie® kan ikke holdes ansvarlig for disse endringene, eller konsekvensene av gjennomførelsen av dem.