Våre servicetilbud

Opplev vår service! Uansett om det er teknisk rådgiving, "know-how" eller kundeservice, så er kunden alltid i fokus hos oss.

Teknisk Support - når du har bruk for råd

  • glasses 052final

Et team av ingeniører og konstruktører står til din rådighet for å hjelpe deg med byggtekniske løsninger og råd. Vi hjelper deg med å finne riktige beslag til prosjektet du har akkurat nå. Hvis du har et spesielt konstruksjonsproblem, kan vi være behjelpelige med fremstilling av spesialbeslag som passer til nettopp ditt prosjekt. Du kan skrive direkte til vår tekniske avdeling på technic-nordic@strongtie.eu eller ring oss på tlf: 22021300, så hjelper vi deg gjerne videre.

Innovativ programvare

Med beregningsprogramvaren vår, Connector Selector®, er det enkelt å velge beslagene som passer til dine behov. Hvis du ønsker innfesting til betong, kan ankerberegningsprogramvaren vår, Anchor Selector©, hjelpe deg med dimensjoneringen. Se mer under fanen "Ressurser".

Kundeservice

Vår kundeservice-avdeling kan hjelpe deg med bestillinger, informasjon om levering og priser, samt råd og veiledning. Mandag til fredag kan du ringe oss fra 08:00 til kl. 16.00 

Ring oss på tlf.: 22021300

 

Leveringstid tilpasset dine behov

  • services livraison

Simpson Strong-Tie® designer, produserer og distribuerer sine produkter i Europa. De fleste produktene du finner på hjemmesiden vår er på lager, klare til å bli sendt til deg. En unik fordel, som lenge har vært forskjellen vi kan tilby, ved at vi har investert mot strømmen i høy lagerkapasitet. Derfor kan du alltid få levert dine produkter i løpet av kort tid, og slippe store lager.