Produktutvikling og innovasjon

Med mer enn 1000 produktløsninger, har vi markedets bredeste utvalg av byggbeslag. Og vi slutter aldri å videreutvikle våre produkter eller å finne på nye løsninger. I takt med at forskrifter og prosedyrer endrer seg, kan du være trygg på at vi er blant de første til å utvikle nye produkter til raskere og sikrere byggeprosesser.

Innovasjon er en del av vårt DNA

Innovasjon har alltid vært hjørnesteinen i vår suksess. For alltid å kunne følge med på den teknologiske utviklingen, investerer Simpson Strong-Tie hvert år i forskning og utvikling. Som en følge av det, kan vi kontinuerligt tilby nye løsninger, som imøtekommer nye markedsbehov, forbedrer arbeidsprosesser og sikrer mer holdbare bygg. Gjennom produktutvikling og kritisk sjekking av nye produkter, kjemper vi for å forbedre sikkerheten under byggingen.


SImpson Strong-Tie har to sertifiserte testlaboratorier i Europa - et i England og et i Tyskland. Her utføres konstante tester på våre produkter, for å kontrollere styrke og korrekt funksjon, samt at de lever opp til alle europeiske krav.

Ingeniører og konstruktører på din side

Et team av ingeniører og konstruktører står til din rådighet, for å hjelpe deg med byggtekniske løsninger og råd. Vi hjelper deg å finne riktige beslag til ditt bygg. Hvis du har et spesielt konstruksjonsproblem, kan vi være behjelpelige med fremstilling av spesialbeslag som passer til nettopp ditt prosjekt. Du er velkommen til å sende oss opplysninger om prosjektet ditt, eller til å ringe på tlf: 22021300, så hjelper vi deg gjerne videre.