Kvalitet og Sikkerhet

Quality and Safety

Vår kvalitetspolitikk

Vi hjelper mennesker med å bygge sikrere konstruksjoner på en økonomisk måte.

Vi gjør dette ved å designe, konstruere og produsere unike beslag og andre tilhørende produkter, som lever opp til eller overgår kundenes behov og forventninger. Enhver er ansvarlig for produktkvaliteten, og alle er engasjert i å sikre kvalitetssystemets effektivitet. 

Vi er ISO 9001-2015-sertifiserte

Våre produksjonsanlegg i Danmark, Frankrike, England og Sverige er sertifisert i henhold til ISO 9001: 2015. I tillegg investerer vi mer i testanlegg enn noen annen spesialist på bygningsbeslag. Vårt europeiske testlaboratorium var det første produsent-eide som ble akkreditert i henhold til den internasjonale standarden EN ISO / IEC 17025. Dette betyr at vi er autorisert til å utføre tester, som er grunnlaget for CE-merking av bygningsbeslag.

FPC-sertifikat - samsvarsbevis for fabrikkens egen produksjonskontroll

'Sikkerhet' er en av grunnpilarene i Simpson Strong-Ties verdier:

"Vi hjelper folk med å bygge sikrere konstruksjoner på en økonomisk måte".

Vi gjør dette bl.a. ved å utføre et bredt spekter av tester av beslagene våre før de blir satt i produksjon. Ingen andre leverandører av bygningsbeslag tilbyr så fullstendig og grundig dokumentasjon.

Siden 1. juli 2013 er alle (både produsent og forhandler) nå ansvarlige for at varene som produseres og selges lever opp til de nye kravene. Som produsent må vi kunne dokumentere et kontrollsystem for produksjon. Du kan se våre sertifikater for samsvar nedenfor.

Kontakt teknisk avdeling for å motta dokumentasjon.

Contact

Simpson Strong-Tie Norge

Simpson Strong-Tie c/o Christiania Spigerverk

Org.nr: 9672 09 562
Smalvollveien 58
0667 Oslo
Norge