Våre verdier

Barclay Simpson

Vår misjon

Vi tilbyr løsninger som hjelper folk med å designe og bygge tryggere, sterkere konstruksjoner.

Vår visjon

Å tilby de mest pålitelige konstruksjonsløsninger for arbeidsplasser over hele verden.

Våre verdier

Simpson Strong-Ties grunnlegger Barclay Simpson formulerte ni prinsipper for å drive en vellykket virksomhet. Disse ni prinsippene tjener i dag som selskapets verdier. Les dem her:

Related Content

 1. Våre verdier

  1. Sett kunden i fokus

  Vi må hele tiden bli minnet på at ingen av oss har en jobb uten våre kunder. Du vil bygge tillit hos kundene dine. Du vil bli kjent med dem. Vis interesse for livene deres. Vis dem at de er viktige for deg, og så vil du finne at de også vil være interessert i deg og produktene dine mye mer enn de ville gjort hvis du bare fyller ut et bestillingsskjema for dem. Uansett hvilken posisjon du har i selskapet, er det viktig at du tenker på kundene og brukerne, enten du har direkte kontakt med dem eller ikke. Hva trenger de fra deg? Hvordan kan du bidra til å gjøre jobben deres enklere? Hvordan kan du forbedre livene deres?

  2. Ha langsiktige mål

  Gode ​​bedriftsledere fokuserer på de langsiktige resultatene, ikke på de kortsiktige gevinstene. Du bør tenke på din rolle i selskapet som en langsiktig investor, ikke en dagshandler. Dette er en sjeldenhet i virksomheter i disse dager. Langsiktige forhold er bygget på tillit og respekt, og det gjelder din daglige jobb. Vis respekt og bygg tillit til alt du gjør med kundene, brukerne og med kollegene dine. Vær alltid grei. Ikke bare fortell folk hva de vil høre. Si det slik det er.

  3. Produkter av høy kvalitet

  Uten kvalitetsprodukter kan en bedrift bare oppnå midlertidig suksess. Menneskene i selskapet vårt kan være stolte av hva produktene våre kan gjøre, og hver eneste person i selskapet spiller en rolle for å sikre at produktene våre oppfyller høye standarder. Det er viktig å huske at arbeidet ditt gjør en forskjell.

  4. Vær en leder

  Å være leder i noe tiltrekker de beste menneskene og men en suksess avhenger av ditt folk. Hvis du er en vinner, vil du alltid prøve å være på laget med de beste. Det er her du bygger et merke. Når merkevaren din er ledende, er folk villige til å betale det samme eller mer for produktet ditt, og de aksepterer ikke en erstatning.

  5. Alle har betydning

  Alle i en virksomhet er viktige. Alle. Det er helt essensielt, så du må gjøre alt du kan for å få folk til å føle seg verdsatt. Bedriftskulturen vår sier at alle er anerkjent for sitt bidrag, uavhengig av rolle. Det er ingen store kanoner, ingen faste parkeringsplasser. Vi er alltid på fornavn med hverandre. Ingen er herr eller fru. Du er Ola eller Kari eller Per eller Pål  - vi jobber alle mot det samme målet. Vi stoler på hverandre for å lykkes, vi viser hverandre respekt.

  6. Muliggjør vekst

  Når folk kommer inn i selskapet vårt, kommer de ikke til et stoppested. De kommer for en karriere. Når vi ansetter noen, finner de ut når stillingen over dem blir tilgjengelig, og deretter sikter de seg mot den. Folk jobber mer effektivt når de er begeistret for jobben sin. Et godt selskap skaper en atmosfære der folk er glade for å komme på jobb om morgenen. Det kan ikke skje hver dag, men generelt har de tillit til deres fremtid i selskapet, der de vet at deres innsats vil bli anerkjent. Folk blir oppfordret til å vokse, finne det positive i hverdagens utfordringer og å finne nye muligheter for å bidra til suksessen til selskapet. Hvis du vil at noen virkelig skal gjøre en innsats, bør denne personen bli belønnet - det er en direkte forbindelse. Når selskapet opplever suksess, føler de ansatte det også.

  7. Vær innovativ, ta risiko

  Store selskaper bygger på kreative ideer fra dyktige mennesker - du må ta risiko. Vi gjør alle feil underveis. Jeg har i det minste, og hvis du virkelig vil være innovativ, vil du gjøre feil. Ikke stå stille i jobben din, vær nysgjerrig. Ikke spill trygt, ta risiko. Vær kreativ, og du vil inspirere deg selv og andre til å prøve noe nytt.

  8. Gi tilbake

  Vi er alle så heldige. Uansett våre personlige situasjoner, vet vi at det er mange andre i denne verden som aldri vil ha de mulighetene vi har fått. Det er vårt ansvar å gjøre alt vi kan for å støtte andre. Vi er alle koblet sammen på en eller annen måte og er alle en del av et større samfunn. Det er viktig å gjøre den forskjellen du kan - du har kanskje ikke de økonomiske midlene som andre har, men gjør det du kan. Se etter små måter å gi tilbake hver dag. Hjelp naboen din, bruk tid sammen med andre, gjør det du kan.

  9. Ha det gøy, vær ydmyk

  Det krever hardt arbeid for å oppnå suksess, men det kan også være morsomt å komme dit hvis du lar det skje. Holdningen din betyr noe. Dette er en regel jeg prøver å leve etter. Ikke ta deg selv for seriøst og ikke synes du er veldig viktig. Det betyr ikke at du ikke skal prøve å være viktig og gjøre viktige ting, bare ikke la egoet komme i veien. Finn noe som har verdi for deg som du kan gjøre noe med, og glem de andre tingene du ikke kan endre uansett. Ha det gøy og vær produktiv. Fantastiske selskaper er bygget av fantastiske mennesker. Da jeg begynte i denne virksomheten, fant jeg ut at jeg ikke er et geni, så det er derfor jeg trenger å ansette de aller beste menneskene, og det er de som gjør virksomheten til et sted de ikke vil forlate. De vil bli her og være med på å bygge den.

  Video

Contact

Simpson Strong-Tie Norge

Simpson Strong-Tie c/o Christiania Spigerverk

Org.nr: 9672 09 562
Smalvollveien 58
0667 Oslo
Norge