Vår Historie

Historie Norge

Historien om hvordan det hele startet.

En typisk søndag kveld sommeren 1956 ringte det på døren til Barclay Simpson. En nabos bror kom forbi og spurte om Barclay kunne hjelpe ham med å utvikle en metode for å feste bjelkene i en takkonstruksjon han skulle bygge. Barclay svarte:" Selvfølgelig! "" Så dagen etter satte han seg ned med familiebedriftens produksjonsleder og utviklet noen grove skisser for det som skulle bli selskapets første bjelkesko.

Denne enkle begynnelsen handlet om mer enn bare å løse en spesifikk utfordring. For Barclay handlet det om å sette kunden først. Vår påminnelse: "Det er våre kunder som er våre sjefer" "- er en enkel filosofi som gjennomsyrer alt vi gjør.

For oss i Simpson Strong-Tie handler det om å nyte det vi gjør, gjøre det rette og støtte kundene våre gjennom hvert trinn - fra ordremottak til produktet som blir montert.

I dag er Simpson Strong-Tie verdensledende innen bygningsbeslag for bærende trekonstruksjoner, og vi utvikler løsninger hver dag som ikke bare hjelper kundene våre til å jobbe mer effektivt, men også hjelper dem med å gjøre konstruksjoner over hele verden sterkere og tryggere. Simpson Strong-Tie er anerkjent som en fanebærer innen bygningsbeslag og for sitt stadig voksende utvalg av festemidler, inkludert spiker og skruer. De siste to tiårene har selskapet utvidet seg ytterligere med produkter for andre applikasjoner enn trekonstruksjoner, inkludert mekaniske ankre, forankringsmasser og produkter som reparerer, beskytter og styrker betong, mur og asfalt.

Men til tross for selskapets vekst prøver vi alltid å holde et skarpt fokus på kjerneverdiene som Barclay innpodet, slik at vi kan sikre at vi kan fortsette å leve opp til vårt rykte for pålitelighet, innovasjon, kvalitet og service.

Related Content

 1. Vår historie i Norge

  Christiania Spigerverk

  1853, Nydalen - Christiania Spiger- og Valseværk etableres i Nydalen for å produsere smidd spiker og andre jernvareartikler.

  1889, Nydalen - I 1889 ble selskapet refinansiert, denne gangen under navnet Christiania Spigerverk og i 1905 kom Spigerverkets nagle- og skruefabrik.

  1953, Oslo - Christiania Spigerverk feirer 100 års jubileum og bassenget Hjortedammen gis i gave til Oslo by - ”Spikersuppa”.

  1960, Nydalen - Christiania Spigerverk har vokst til et konglomeratkonsern. På Spigerverket produseres armeringsjern, skinner, valsetråd, spiker, skruer og redskap. På høyden hadde man over 2200 mann i arbeid.

  2007 - Etter å ha byttet eiere noen ganger ble Christiania Spigerverk kjøpt i 2007 av den tradisjonsrike svenske spikerprodusenten Gunnebo Fastening. Christiania Spigerverk fikk dermed en sterk nordisk partner for produksjon og utvikling av festemidler.

  2017 - I begynnelsen av 2017 kjøper Simpson Strong-Tie® svenske Gunnebo Fastening og kjøper dermed også Christiania Spigerverk.

  Kombinasjonen Christiania Spigerverk og Simpson Strong-Tie® viser seg å være en god match da begge selskapene er basert på de samme verdiene som handler om å levere produkter av høy kvalitet og respektere kundenes forventning om et godt sluttresultat.

Contact

Simpson Strong-Tie Norge

Simpson Strong-Tie c/o Christiania Spigerverk

Org.nr: 9672 09 562
Smalvollveien 58
0667 Oslo
Norge