Design Series - Originals

abr_design_series_pergola

De velkjente Simpson Strong-Tie-beslagene, med en ny elegant finish 
Nå introduserer vi vår nye 'Designs Series - Originals Collection', som består av de velkjente Simpson Strong-Tie bygningsbeslagene med sortlakkert overflate, som gir deg den velkjente styrken du kjenner og som samtidig sikrer en elegant finish på hagekonstruksjonene dine.

Designserien passer til alt fra gjerder og pergolaer til hyller og synlige bjelker i halvtak. Kort sagt, de svartlakkerte beslagene og skruene egner seg til alle slags konstruksjoner i hagen.

Beslagene er produsert av ZPRO stål som har fått en matt sort lakk. Denne kombinasjonen gir beslag med god korrosjonsbeskyttelse og er derfor egnet for utendørs hagekonstruksjoner.

Beslagene og skruene passer sammen slik at de er klare til å festes. Det gjør alt enklere for deg og du er også garantert en elegant finish takket være vår beslagskrue med svartmalt hode.

Related Content

 1. Få litt inspirasjon

  Imponér dine venner med en ny hagekonstruksjon

  Våre svartlakkerte beslag gir en rekke muligheter for å bygge en sterk og sikker trekonstruksjon. Designserien er et opplagt valg for de som ønsker å gjøre litt ekstra ut av sine bygg eller konstruksjoner i hagen, men også innendørs. De sorte beslagene fremhever konstruksjonen på en elegant måte uten at det går på bekostning av holdbarheten.

  Design Series produkter

  Inspirasjonsbrosjyre

 2. Kontakt våre spesialister på området

  For informasjon vedr. byggetekniske løsninger og råd,
  kontakt vår tekniske support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: technic-nordic@strongtie.eu 

  For informasjon om bestilling av produkter,
  kontakt ordrekontoret:

  tlf: +47 2202 1300
  email: ordre@spigerverket.no

Contact

Simpson Strong-Tie Norge

Simpson Strong-Tie c/o Christiania Spigerverk

Org.nr: 9672 09 562
Smalvollveien 58
0667 Oslo
Norge