Outdoor Living

Outdoor Living

Uteareal i hagen gir de beste mulighetene for avslapning, kos og kreativitet. Enten du er altmuligmannstypen som elsker en god utfordring, eller hvis du bare trenger et sted å slappe av og ha det hyggelig med familie og venner, så kan en elegant og sterk utendørs trekonstruksjon være med på å skape den rette atmosfæren.

Fra ideer til gode råd og guider, vi hjelper deg med å lage uterom som gjør hagen litt mer koselig.

Related Content

 1. Terrasser

  Bygg din egen drømmeterrasse

  Det er ingen bedre følelse enn selv å ha bygget noe fra grunnen av . Denne siden hjelper deg med å bygge din egen treterrasse og hjelper deg samtidig med å velge de rette beslagene og skruene for oppgaven. Beslagene og skruene du velger vil ha stor innflytelse på resultatet. Vi hjelper deg med å finne den rette løsningen for prosjektet ditt.

  Design Series

  Nytt design bringer liv til dine trekonstruktioner

  Gjerder, pergolaer, hyller, bokhyller og til og med synlige bjelker i et halvt tak...Simpson Strong-Tie® sørger for en elegant og robust løsning for konstruksjonene dine i hagen eller innendørs, og tilbyr nå svartlakkerte beslag og skruer som diskret fremhever konstruksjonen.

  Beslagene og skruene passer sammen slik at de er klare til å festes. Det gjør det enklere for deg, og du er samtidig garantert en elegant finish takket være monteringsskruen vår med et svartmalt hode eller med de svarte hettene som settes på toppen av skruehodet etter installasjon.

  Simply Build It

  Prøv vår Simply Build It kit 1 kasse, med mange muligheter

  Bare fantasien setter grenser. Settet inneholder beslag, skruer og bruksanvisninger som er nødvendige for å kunne sette sammen et bord med to nivåer.

  På kort tid vil du kunne lage ditt eget arbeidsbord eller hyllesystem. Trevirket må du selv skaffe!

  De spesialdesignede beslagene sørger for perfekte hjørner, og hele konstruksjonen blir meget solid.
  Så kom i gang!