Related Showcase

 • Dokumentert system

  Dokumentert system

  Sammen skaper festemidler og beslag et system der de forskjellige delene ikke kan byttes ut. Så hvis du vil kunne dokumentere bæreevnen til konstruksjonene du bygger, er det viktig at du bruker de riktige festemidlene til å montere beslagene dine.

  CLT konstruksjoner

  CLT konstruksjoner

  I vår nye CLT katalog guider vi deg til å finne den optimale montasjeløsning til din applikasjon enten det det er snakk om CLT til CLT, eller CLT til betong. Katalogen inneholder dessuten en rekke høystyrkebeslag som er utviklet spesielt til CLT konstruksjoner.

  Terrasseguide

  Terrasseguide

  Denne guide hjelper deg med å bygge din egen treterrasse og hjelper deg samtidig med å velge de rette beslagene og skruene for oppgaven. 

  Bandlock Pro

  Bandlock® Pro

  Det nye innovative klikksystemet, Bandlock Pro®,  sparer lett mye monteringstid sammenlignet med tradisjonelle båndstrammere.

Sikrere, sterkere konstruksjoner

A proud heritage of fastening innovation

Vi tilbyr løsninger som hjelper folk med å designe og bygge tryggere, sterkere konstruksjoner.

Simpson Strong-Tie er verdens ledende leverandør av bygningsbeslag. Vi står for sikrere bygg. Sterkere og mer rasjonelle konstruksjoner. Bedre service og rådgiving.

Vi utvikler, tester og produserer mer enn noen annen virksomhet innenfor bransjen. Som en del av vår kvalitetspolicy produserer vi mest mulig lokalt for å sikre tilgjengelighet og kvalitet.

Produktsøk