Montering av beslag

Connector Fastenings

Det er viktig at du bruker riktige festemidler til dine beslag - les hvorfor her!

Related Content

 1. Montering av beslag

  Hvorfor er det viktig å bruke riktige festemidler til beslag?

  Bygningsbeslag fra Simpson Strong-Tie er designet for å hjelpe deg med å bygge sterkere og tryggere konstruksjoner. I våre kataloger og på nettstedet vårt, oppgir vi verdiene til våre beslag for hver av de forskjellige applikasjonene der de er anvendelige. Ingeniører bruker disse bærende verdiene når de spesifiserer hvilke produkter og materialer som skal brukes til konstruksjonene.

  For at disse bærende verdiene også skal overføres til selve konstruksjonen, er det imidlertid viktig at beslagene monteres med festemidlene som beregningene gjøres på, og at de monteres i henhold til de angitte spikermønstrene. All denne informasjonen finner du i katalogene våre.

  Sammen skaper festemidlene og beslagene et system der de forskjellige delene ikke kan byttes ut. Så hvis du vil være sikker på at du er i stand til å dokumentere de bærende verdiene for konstruksjonene du bygger, er det viktig at du bruker de riktige festemidlene til beslagene dine.

  Festemidler for profesjonelle og for DIY
  Enten du er en håndverker, semi-proff eller gjør-det-selv, vil vårt utvalg av festemidler for beslag sørge for at du alltid kan finne en god løsning for konstruksjonen du bygger.

  Tidsbesparende løsninger! SSH- og SSF-skruer gjør det mulig å montere beslag med færre skruer pr beslag og dermed bruke mindre tid på monteringen.

  A4 syrefast stål - Våre CNA-beslagspikre og CSA-beslagskruer er tilgjengelige i A4 syrefast stål. Bruk alltid festemidler i syrefast stål for å montere syrefaste beslag for å unngå galvanisk korrosjon.

  Lag en vakker finish! Vårt sortiment av sortlakkerte beslag kan installeres med de sortlakkerte CSA-PB monteringsskruer, som sørger for en estetisk tiltalende finish.

  Testede og godkjente monteringsløsninger for Simpson Strong-Tie bygningsbeslag for tre

  • Testade och godkända infästningslösningar

  Simpson Strong-Tie tilbyr markedets bredeste utvalg av bygningsbeslag for bærende konstruksjoner, og så lenge du bruker våre spiker og skruer til å feste dem, gir vi dokumentasjon og godkjenninger som sikkerhet. Sammen lager våre festemidler og beslag et system som hjelper deg med å sikre styrken i knutepunktene dine samt sikkerheten til konstruksjonene du bygger.

  Vi tilbyr alltid anbefalinger for hvilke av våre festemidler som vil være best egnet for våre beslag. Parametere som applikasjonstype, miljø og belastningskrav spiller alle en rolle i hvordan vi finner tilhørende festemiddel i passende lengde, diameter og overflate. For eksempel må du alltid sørge for å tilpasse metalltypen og overflatebelegget til festemiddelet til beslaget som skal festes, ettersom blanding av forskjellige materialer og belegg kan skape det som kalles galvanisk korrosjon.

  Vi anbefaler at du ser i katalogen vår 'Bygningsbeslag for bærende konstruksjoner' for å finne ut hvilke festemiddel du vil bruke sammen med beslaget, eller kontakte oss på tlf. 22021300.

  Garantert ytelse

  Det faktum at vi tester våre festemidler og beslag grundig sammen som et system, gir deg forsikring om at de vil prestere selv under de tøffeste forhold. Vi strever for å sikre at produktene våre oppfyller de nyeste europeiske kravene til byggevarer.

  Kvaliteten og mangfoldet i produktlinjene våre gir ingeniører og byggherrer større frihet til å designe fleksibelt, samtidig som de gir pålitelig og gjennomtestet ytelse. I tillegg kan kundene stole på våre spesialiserte lokale tekniske supportsentre med erfarne produkteksperter og skreddersydde opplæringsprogrammer.

  De karakteristiske verdiene som er oppgitt i våre kataloger og på vår nettside er bestemt ved testing og den karakteristiske verdien er beregnet i samsvar med EN14358 for bruk i grensetilstandsberegning, jf. Eurokode 5. 

  Bruk alltid Simpson Strong-Tie festemidler når du monterer Simpson Strong-Tie beslag

  CNA beslagspiker

  ETA-godkjent spiker for montering av Simpson Strong-Tie-beslag til tre

  • CNA Ankarspik med längdindikering stämplad på huvudet.

  Solid-Drive™ CNA-beslagspiker, tilgjengelig i mange forskjellige lengder og størrelser, løs og båndet, er en fullt dokumentert ETA-godkjent spiker som brukes til å montere Simpson Strong-Tie-beslag til tre.

  Når CNA-spiker brukes til å montere Simpson Strong-Tie-beslag, er den bæreevnen som er oppgitt i våre kataloger og på vår nettside, gyldig.

  Belegg og materialer
  CNA er tilgjengelig som el.zink, varmgalvanisert og i syrefast A4.

  Båndet Solid-Drive CNA beslagspiker

  Våre CNA-beslagspiker er tilgjengelig til ulike typer spikerpistoler  , slik at de kan monteres med den spikerpistolen du foretrekker.

  CNA Egenskaper

  Les mer om produktet her

  Les mer om de forskjellige variantene av CNA her:

  Det er viktig at du bruker riktige festemidler til beslagene dine.

  CSA Beslagskrue

  Beslagskrue spesialdesignet for å feste Simpson Strong-Tie bygningsbeslag til tre

  Solid-Drive CSA beslagskrue er spesielt utviklet for å feste Simpson Strong-Tie bygningsbeslag til tre. Den sylindriske formen under hodet sørger for full kontakt med beslaget, noe som øker overføringen av krefter. Dette resulterer i en fast samling med mye større kryssbelastningskapasitet enn standard skruer. TX-sporet sørger for maksimal kraftoverføring under monteringen. Impreg + belagt CSA-Z kan brukes utendørs og vår syrefaste A4 CSA-S kan brukes der det stilles større krav til korrosjonsbestandighet, for eksempel i en maritim miljø. CSA-PB med svart lakkert hode kan brukes til å feste våre svarte lakkerte Design Series-beslag. Les mer på strongtie.dk.

  Belegg og materialer
  CSA er tilgjengelig som el.zink, Impreg+ belagt for utendørsbruk og i  syrefast A4-stål.

  Båndet CSA-beslagskruer
  Solid-Drive CSA-T-skruen er CE-merket og designet for å lette monteringen av bygningsbeslag til tre. Den har en sylindrisk form under hodet for å sikre full kontakt med beslaget, noe som forbedrer kraftoverføringen. Fiberkutt spissen eliminerer behovet for forboring og reduserer risikoen for at trevirket sprekker.

  CSA Egenskaper

  TRANSLATE: Det er essentielt at du bruger de rigtige fastgørelsesmidler til dine beslag. TRANSLATE

  SSH beslagskrue med sekskanthode

  Sekskantskrue med integrert TX-bits spor

  Solid-Drive SSH skruer med sekskanthode brukes til å feste beslag til tre, og geometrien under skruehodet er tilpasset hullet i beslaget, noe som gir optimale belastningsverdier. Fiberkutt spissen minimerer risikoen for at treet sprekker, og freseribben på stammen reduserer skruemomentet. SSH har både TX-spor og sekskantet hode, noe som gir flere valg av monteringsform

  Et flott alternativ til "franske treskruer"
  SSH er et godt alternativ til "franske treskruer" og gir opptil 20% høyere kapasitet. Kombinasjonen av sekskant og torx i hodet sørger for bedre grep, og sammenlignet med "franske treskruer" har de et mye lavere innskruingsmoment. Det er heller ikke behov for forboring, og fiberkutt sporet forhindrer at treet sprekker.

  SSH Egenskaper

  TRANSLATE: Det er essentielt at du bruger de rigtige fastgørelsesmidler til dine beslag. TRANSLATE

  SSF flat rundhodet beslagskrue

  Flat Rundhodet beslagskrue

  Solid-Drive™ SSF brukes sammen med beslag der høy belastningsevne er nødvendig. Den koniske formen under hodet passer perfekt til beslaghullet og skaper en fast montering. Egnet for utvendig bruk. 

  Fiberkutt spissen forhindrer sprekkdannelse, og og stammefresen reduserer innskruingsmomentet. SSF har et rundt flatt hode med TX spor noe som skaper et estetisk forbedret sluttresultat.

  SSF Egenskaper

  Les mer om produktet her

  Les mer om SSF-skruen her:

  TRANSLATE: Det er essentielt at du bruger de rigtige fastgørelsesmidler til dine beslag. TRANSLATE:

  Butikk konsept

  Et godt produktutvalg fortjener gode produktpresentasjoner IN-STORE

  I løpet av de siste årene har vi innført en rekke nye løsninger og funksjoner som til sammen gir sluttbrukerne en bedre opplevelse med produktene våre. De nye produktene er f.eks. beslagspiker på bånd og CSA-Z-coatede beslagskruer til utendørs bruk. Vi tilbyr ulikt materiell til reklamering in-store, som bidrar til å presentere produktene i butikken.

  Fordeler:

  • ETA- og CE-godkjente produkter som er utviklet spesielt til å feste Simpson Strong-Tie-beslag til tre
  • Heavy-duty-emballasje
  • Hylleforkanter som gir god oversikt over produktene
  • Mulighet for toppskilt m.m. hvis ønskelig og mulig i butikken

  Relateret materiale

 2. Kontakt våre spesialister på området

  For informasjon vedr. byggetekniske løsninger og råd,
  kontakt vår tekniske support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: technic-nordic@strongtie.eu 

  For informasjon om bestilling av produkter,
  kontakt ordrekontoret:

  tlf: +47 2202 1300
  email: ordre@spigerverket.no

Contact

Simpson Strong-Tie Norge

Simpson Strong-Tie c/o Christiania Spigerverk

Org.nr: 9672 09 562
Smalvollveien 58
0667 Oslo
Norge