Wind Secure™ Vindavstivning

Wind Secure ™ wind bracing

Wind Secure™ er Simpson Strong-Ties vindavstivningssystem som er utviklet for å effektivisere monteringen. Beslagene er utviklet slik at vindtrekkbånd eller båndspennere kan monteres direkte på beslaget, slik at du kan utelate koblingsbeslaget. Beslagene er også utformet slik at vinkelen mellom vindtrekkbåndet og sperrene er variabel, men innenfor den optimale hellingen på 30° og 60°. Dermed er det ikke mulig å montere stroppen i feil vinkel. I tillegg betyr monteringen, hvor feste suppleres med treskruer, at det må monteres betydelig færre monteringsskruer enn med sammenlignbare vindavstivningssystemer.

Related Content

 1. Bandlock Pro

  Bandlock Pro BPST båndstrammer

  Bandlock® Pro BPST båndstrammer brukes til å stramme vindtrekkbånd og fungerer samtidig som et koblingsbeslag mellom vindtrekkbånd og Simpson Strong-Tie´s Wind Secure®-beslag. Det nye innovative klikksystemet sparer lett mye monteringstid sammenlignet med tradisjonelle båndstrammere.

  BPST kan brukes med 25 og 40 mm vindtrekkbånd.

  Bandlock Pro BPTD sokkelanker

  Bandlock® Pro BPTD sokkelanker brukes til å forankre takkonstruksjonen til en M12 gjengestang som er montert i sokkelen. Med det nye innovative klikksystemet spares monteringstid enkelt sammenlignet med tradisjonelle løsninger for forankring til sokkelen.

  Vindafstivningskatalog

  Relateret materiale

  • Bandlock Pro

   Bandlock® Pro

   Med Bandlock® Pro-systemet kan vindstrekkbånd monteres og strammes sikkert med et enkelt patentert klikksystem i stedet for med små skruer og muttere

  • C-C-NO-2022  forside

   Bygningsbeslag til bærende konstruksjoner 2022-2023

   Samlet teknisk katalog over Simpson Strong-Tie bygningsbeslag. Her finner du bl.a. belastningstabeller og spikermønster mm.

 2. Kontakt våre spesialister på området

  For informasjon vedr. byggetekniske løsninger og råd,
  kontakt vår tekniske support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: technic-nordic@strongtie.eu 

  For informasjon om bestilling av produkter,
  kontakt ordrekontoret:

  tlf: +47 2202 1300
  email: ordre@spigerverket.no

Contact

Simpson Strong-Tie Norge

Simpson Strong-Tie c/o Christiania Spigerverk

Org.nr: 9672 09 562
Smalvollveien 58
0667 Oslo
Norge