Simpson Strong-Tie fullfører oppkjøpet av ETANCO Group

Simpson Strong-Tie acquires ETANCO Group

Simpson Strong-Tie, en industrileder innen beslag og festemidler til bygningskonstruksjoner og bygningsløsninger, har kunngjort den den vellykkede gjennomføringen av oppkjøpet av ETANCO Group, en ledende designer og produsent av feste- og beslagsløsninger for det europeiske bygge markedet. 

"ETANCO er et svært vellykket og lønnsomt selskap med en 70-årig historie og veletablert merkevare og markedsposisjon," sa Karen Colonias, administrerende direktør i Simpson Strong-Tie. "Vi tror det omfattende og komplementære produkttilbudet vil styrke vår samlede produktportefølje i Europa, og gjøre oss i stand til å levere enda mer verdi til våre kunder."

I likhet med ETANCO Group har Simpson Strong-Tie en lang historie med å tilby eksepsjonelle produkter og service. Begge selskapene ble grunnlagt på 1950-tallet og er tuftet på sterke verdier.

"ETANCO og Simpson har et veldig likt DNA ettersom vi begge har bygget vår virksomhet på produkter av høy kvalitet og uovertruffen kundeservice. Til sammen kan vi utvide og optimere vårt europeiske fotavtrykk samtidig som vi introduserer nye produkter til vår kombinerte kundebase, sier Ronan Lebraut, president i ETANCO Group.

Med ETANCO Groups sterke markeds- og merkeposisjon, vil oppkjøpet gi mulighet for en kraftig økt produktportefølje og en utvidet tilstedeværelse i eksisterende markeder. Det vil videreutvikle rekkevidden til markedskanalene i Europa, samt forbedre løsninger innen bygg for industriell og kommersiell konstruksjon.

Det vil ikke være noen endringer i ETANCO Group eller Simpson Strong-Tie Europe virksomhet, produktlinjer, produksjon, merkevarer eller ansatte på kort sikt. Ledergruppene fra Simpson Strong-Tie og ETANCO Group jobber sammen for å formulere den felles strategien for fremtiden og vil sikre en sømløs drift for kundene.

"Vårt mål er å kombinere selskapene på en måte som drar nytte av våre respektive styrker på markedet og i tjeneste for våre kunder," sa Michael Andersen, visepresident for europeiske operasjoner for Simpson Strong-Tie. "Både ETANCO Group og Simpson Strong-Tie-kunder kan forvente samme nivå av høykvalitetsprodukter og service som de har mottatt tidligere."

"Vi er glade for å ønske ETANCO Group-ansatte velkommen til Simpson Strong-Tie og ser frem til å vokse virksomheten sammen," la Colonias til. 

For ytterligere informasjon om ETANCO Group, besøk etancogroup.com. 

Om ETANCO Group

ETANCO Group ble opprettet i 1952 og er den ledende designeren, produsenten og distributøren av festesystemer for bygnings konstruksjoner. Med en omsetning på mer enn 260 millioner euro og mer enn 900 ansatte, har konsernet også distribusjonsenheter i Belgia, Italia og Øst-Europa og eksporterer til mer enn 50 land rundt om i verden. Med mer enn 70 års erfaring tilbyr Etanco et komplett utvalg av 80 000 produkter for å takle alle festebehovene til et ansvarsbevisst bygge marked, inkludert tetting, taktekking, festing, kledning, fasade og sikkerhetselementer.

Contact

Simpson Strong-Tie Norge

Simpson Strong-Tie c/o Christiania Spigerverk

Org.nr: 9672 09 562
Smalvollveien 58
0667 Oslo
Norge