CLT og limtre

CLT image Norway

Related Content

 1. Kataloger

  • Connectors and Fasteners for CLT Structures

   Connectors and Fasteners for CLT Structures

   I vores CLT katalog guider vi dig til at finde den optimale fastgørelsesløsning til den applikation som skal bygges, hvad enten der måtte være tale om CLT til CLT eller CLT til beton.

  • Structural Fasteners Technical Guide

   Structural Fasteners Technical Guide

   I denne tekniske katalogen finner du generell informasjon, karakteristiske parametere samt lastekapasiteter for C24 massiv tre, GL24h limtre, CLT, stål til tre og plater til tre, for vårt Solid-Drive utvalg av konstruksjonsskruer.

 2. CLT Case Study - Cobot Hub i Odense

  I denne kortfilmen forklarer NCCs produksjonssjef, Mads Seirup Rasmussen: 

  "Jeg står på en byggeplass i Odense. Den heter Cobot Hub. Det spesielle med denne konstruksjonen er at det primære byggematerialet er i tre, både i form av søyler, bjelker og CLT-paneler. Forbindelsene til CLT-panelene til bjelkene er laget med konstruksjonsskruer levert av Simpson Strong-Tie og spesifisert av vår ingeniør og tre-leverandør. 

  Skruene, som er 360 mm lange, skrus vertikalt inn i bjelkene. Konstruksjonsskruene oppfyller våre forventninger fullt ut. Ikke minst fordi vi ikke trenger å forbore, noe som er en stor fordel som gjør arbeidet vårt betraktelig enklere. 

  Siden jeg begynte å søke etter disse konstruksjonsskruene, har jeg hatt en jevnlig kontakt hos Simpson Strong-Tie, som jeg har hatt stor bruk av. Jeg har fått tak i de nødvendige skruene og når vi har trengt flere spesialskruer har de vært veldig behjelpelige med å levere raskt. Og selv om de kanskje ikke er på lager lokalt, får de dem levert fra Tyskland. 

  NHERI TallWood Project 2023 - Seismisk testing av trekonstruksjon

  Simpson Strong-Tie er stolt over å ha bidratt til NHERI TallWood-prosjektet. Et banebrytende initiativ for å utvikle elastiske seismiske designmetoder for høye trebygninger i jordskjelvutsatte områder. 

  Ledet av Colorado School of Mines og flere universiteter, simulerte dette prosjektet en serie store seismiske hendelser og deres innvirkning på en fullskala 10-etasjers massivtrebygning ved bruk av verdens største utendørs jordskjelvsimulator ved University of California, San Diego. Det er den høyeste bygningen som noen gang er testet i en simulator. Testene etterligner bevegelser registrert under historiske jordskjelv og dekker en rekke jordskjelvstyrker. 

 3. Kontakt våre spesialister på området

  For informasjon vedr. byggetekniske løsninger og råd,
  kontakt vår tekniske support:

  tlf: +45 8781 7400
  email: technic-nordic@strongtie.eu 

  For informasjon om bestilling av produkter,
  kontakt ordrekontoret:

  tlf: +47 2202 1300
  email: ordre@spigerverket.no

Contact

Simpson Strong-Tie Norge

Simpson Strong-Tie c/o Christiania Spigerverk

Org.nr: 9672 09 562
Smalvollveien 58
0667 Oslo
Norge